aanmelden kleuters

Kijkochtend op Verbrede basisschool Cobbeek

Op donderdagochtend 29 januari 2015 van 9.00 uur tot 12.00 uur organiseert de verbrede basisschool Cobbeek een kijkochtend. Op deze ochtend zijn alle jonge kinderen en hun ouders, die een kijkje willen komen nemen op BS Cobbeek of op de dagopvang en het peuterwerk van Korein, van harte welkom.

Deze ochtend is met name bedoeld voor ouders die zich oriƫnteren op een school voor hun kind of op een plaats in de dagopvang (vanaf 2 jaar) of het peuterwerk van Korein. Terwijl de kinderen mogen spelen in de groepen van Korein of in een kleutergroep, kunnen de ouders zich op informele wijze, onder het genot van een kopje koffie of thee, laten informeren over de gang van zaken op de Verbrede School Cobbeek. Er is ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Tijdens deze ochtend kunt u uw kind ook inschrijven. Door in een zo vroeg mogelijk stadium zicht te krijgen op het aantal nieuwe kinderen op onze verbrede school kunnen wij hierop anticiperen bij de formatie van de groepen in het nieuwe schooljaar.

Page 1 of 2  > >>

Binnenkort kunt u weer kleuters aanmelden.

Het vakantierooster voor schooljaar 2015-2016 is inmiddels ook bekend.

Het vakantierooster voor dit schooljaar